Sarahkkas Beauty – Samisk skjønnhetssalong åpner i Oslo

Den 20. Oktober åpner Sarahkkas Beauty, som ganske sikkert er Oslos første og eneste skjønnhetssalong som kombinerer moderne hud og kroppspleie med en filosofi med rot i samisk kultur. Vi tør påstå at dette konseptet er helt unikt. På Sarahkkas Beauty sine websider kan vi lese:

Vår målsetting og visjon er å gi kundene våre behandling i en rolig og trygg atmosfære. Her kan du velge mellom ulike behandlinger.  I tråd med vår filosofi ønsker vi å gi kundene våre en ny start. Likevekt og balanse er de bærende elementer i en kombinasjon av gammel tradisjon og moderne vitenskap.

På hjemmesidene finner vi moderne behandlinger som kropp, hånd, frisør og ansiktsbehandlinger, men også unike konsepter fra det samiske, som sjamanhealing, en urgammel samisk behandlingsmetode.

Sarahkkas Beauty har åpningsfest den 20. Oktober kl 1700-2000 i salongen som ligger sentralt i Oslo, i Hegdehaugsveien 1.

Invitasjon og mer informasjon finner du på Sarahkkas Beauty’s hjemmesider.

Sarahkkas Beauty har også egen Facebook side.

Comments are closed.